jueves, mayo 03, 2007

DIA DE L'AVI I L'ÀVIA, 18 de maig de 2007

Benvolguts/des pares i mares,


Ens adrecem a vosaltres per tal d'informar-vos d'una nova iniciativa, organitzada conjuntament per l'AMPA general de les Escoles Bressol Municipals i l'equip directiu de les EBM, el dia dels avis.

El dia dels avis és un projecte que neix de les reflexions de pares i mares de l'ampa i de l'equip directiu, amb la voluntat de reconèixer la implicació i la complicitat dels avis en l'educació i en la formació integral com a persones dels nostres fills.

EL DIA DE L'AVI es durà a terme el dia 18 de maig, a partir de les 15.00 h, a les diferents escoles bressol municipals amb l'objectiu de facilitar la comunicació i relació intergeneracional i que els avis siguin protagonistes per un dia de la jornada escolar dels nens i nenes.

La diada consistirà en una sèrie d'activitats realitzades a iniciativa dels avis, això és, qualsevol activitat artística i lúdica que vulguin dedicar els avis als nens: bé sigui narració d'històries viscudes, cançons escenificades, actuació musicals amb algun instrument. La festa és clourà amb coca i xocolata per als assistents (cortesia de SUPSA).

Els infants col·laboraran amb aquesta iniciativa amb la confecció d'un obsequi per als seus avis.

Perquè aquesta iniciativa sigui un èxit ens cal la vostra col·laboració, tot just per aquest motiu us demanem que informeu als padrins/padrines, avis i àvies dels vostres fills que el dia 18 de maig de 2007 a les 15 h, tenen una cita ineludible a l'escola bressol dels seus néts.

Us agraïm d'avançada la vostra predisposició i aprofitem l'avinentesa per informar-vos d'un lloc web que no té altra pretensió que la de ser una eina útil, àgil i dinàmica de comunicació http://ampaebm.blogspot.com .


Amb la confiança que aquest projecte resulti del vostre interès rebeu una cordial salutació,



Núria Valero Dolors Marí
Presidenta de l'AMPA de les EBM Equip directiu de les Escoles Bressol Municipals


Lleida, 3 de maig de 2007

No hay comentarios: